Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Мій сайт П`ятниця, 19.04.2024, 20:55
Вітаю Вас Гість | RSS
 
 
Головна » 2017 » Березень » 29 » Поради для батьків - як навчити дитину співати.
11:01
Поради для батьків - як навчити дитину співати.

Картинки по запросу дитина співає фото

Багатьох дорослих розчулює спів, батьки мріють про гарні вокальні данні своєї дитини. Але не всі діти виявляють бажання співати і ніяк не проявляють свої музичні таланти, викликаючи прикрість у мам і тат. Як прищепити любов до співу і музиці, як навчити дитину співати, як розвинути слух у дитини — про це поговоримо в нашій статті.
Часто батьки вважають, що якщо їх дитина не співає, то у неї відсутній слух. Однак навіть якщо це так, то цю здатність можна розвинути.
Малюк не навчиться співати, якщо жодного разу не чув вашого співу. Співайте йому як можна частіше колискові та дитячі пісеньки. Нехай у вас не буде абсолютного слуху, ці мелодії зовсім нескладні для відтворення, щоб їх заспівати, не потрібно володіти особливим талантом. Співайте і займайтеся разом з малюком, зробіть ці заняття регулярними, і успіхи скоро виявляться.
Не треба плекати помилкових надій, що після ваших занять малюк відразу ж стане ідеально відтворювати мелодії. Однак, у майбутньому не виключено, що це стане першою сходинкою для майбутньої зірки. Ця установка буде хорошим стимулом для вас і вашої дитини, щоб займатися постійно.
Правильно відтворюйте інтонацію, показуйте дитині, як правильно співати пісню того чи іншого жанру. Поясніть йому, що колискові співають тихо і не поспішаючи, а дитячі пісеньки — весело і завзято. Дуже добре, якщо хтось з ваших близьких володіє відмінним слухом і має голос, щоб стати заспівувачем вашого дружнього музичного колективу. Це може допомогти у ваших заняттях. Не навантажуйте дитини довгими куплетами, вчіть пісеньки з кількох рядків, щоб малюк легко їх вивчив і зміг відтворювати без праці.
Серед іграшок вашої дитини неодмінно знайдуться музичні інструменти, такі як барабан, ксилофон, піаніно, гітара, дудки і т. д. Якщо ви ще не купили їх, то зараз саме час це зробити, адже вони будуть вам допомагати у тому, щоб навчати вашу дитину співу. Дуже може бути, що після ваших занять у малюка виникне бажання розвивати свою музичну майстерність, граючи на цьому музичному інструменті.

Картинки по запросу дитина співає фото
Заняття, які ви будете проводити, починайте тоді, коли малюк цього хоче, щоб вони не стали для нього неприємною повинністю. Головна задача, яку ви ставите перед собою — як навчити дитину співати, тому робіть це правильно. Не потрібно сварити дитину, якщо щось у нього не виходить, не критикуйте його старання, щоб не відбити у нього бажання вчитися співати.
Нехай кожне ваше заняття перетвориться в захоплюючу і завзяту гру, тоді успіхи не змусять себе чекати, а ваша дитина проявить бажання вчитися музиці більш серйозно, щоб стати професійним музикантом.
Поради для батьків, які допоможуть вашій дитині успішно оволодіти навичками співу:

  • Не забувайте, що малюки легше засвоюють те, що бачать. Тому варто показати йому, як правильно співати, і дати йому спробувати зробити це. Багаторазове повторення допоможе закріпити вивчене. А якщо тренування малюкові набридла, відкладіть її і поверніться пізніше.
  • Заняття повинні приносити задоволення. Вибирайте репертуар, який подобається дітям.
  • Дитина легше вивчить пісню, якщо вона буде супроводжуватися рухами. Діти активні, і це буде корисніше подвійно.
  • Дітям не властива тривала концентрація уваги на чомусь одному. Не затягуйте вправи, переходите до іншим, таким же цікавим і веселим.
  • Не будьте надто суворі з дітьми.
  • Пам’ятайте, що діти не здатні співати довго і голосно — це може пошкодити їх голос. Краще залучити до занять педагога, який знайомий з методиками навчання співу.
Переглядів: 634 | Додав: abdurashitovayv | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz
  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz